De oplossing om uw zwembad te verwarmen! 


De ZwemcoPool® warmtepompen bieden topkwaliteit aan een zeer betaalbare prijs. Omdat een verwarmd zwembad bij ons echt een must is, willen we hiervoor ook oplossingen met de beste prijs-kwaliteit aanbieden. De ZwemcoPool® warmtepompen zijn uitgerust met de InverDynamic-technologie om zuinig, efficiënt en stil te kunnen werken.

R32 koelmiddel

Onze warmtepompen houden rekening met het milieu door gebruik te maken van het R32 gas, wat veel minder CO2 uitstoot dan de vroegere R410A.

3 handige modi

De warmtepomp beschikt over een Boost/Powerful modus om je zwembad supersnel op de gewenste temperatuur te krijgen.
Zet de warmtepomp in Smart modus om optimaal te verwarmen en de temperatuur te behouden via het Inverter-systeem.
Daarnaast beschikt de warmtepomp over een Silent modus om de warmtepomp extra stil te laten werken zodat er geen geluidsoverlast is.

Ingebouwde WiFi

Bedien de warmtepomp op afstand via de ingebouwde WiFi-module, die standaard aanwezig is op deze warmtepompen. Je kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, de huidige watertemperatuur raadplegen, de warmtepomp in- of uitschakelen, de verwarmingsmodus aanpassen en timers instellen.

Snelle verwarming

Door gebruik te maken van de brushless DC-ventilatormotor en invertercompressoren, kunnen onze warmtepompen de snelheid van compressoren en ventilatormotoren slim aanpassen aan de lucht- en watertemperatuur, waardoor deze warmtepompen uw zwembad snel kunnen verwarmen.

Verwarmen én koelen

Door gebruik te maken van een 4-wegklep, biedt deze serie zowel een verwarmings- als een koelingsmodus om meer mogelijkheden voor zwembadplezier te creëren. Al zullen we in België ons zwembad uiteraard niet veel moeten koelen...

Constante watertemperatuur

Dankzij de InverDynamic-technologie houden onze warmtepompen uw zwembad constant op de gewenste temperatuur zonder al te grote schommelingen zoals bij de ON/OFF warmtepompen wel het geval was.

Soft Start

De warmtepompen gebruiken een Soft Start-systeem in de opstartfase met een intensiteit van 0A tot 28A (maximaal), terwijl de normale ON/OFF warmtepompen starten in een driemaal hogere stroomsterkte, waardoor deze een sterke invloed hebben op het elektriciteitssysteem.

 

 

Meer info