Veiligheid komt op de eerste plaats!


Veilige en energiebesparende zwembadafdekking 

Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar. Zo is ook de veiligheid in en rondom uw zwembad van essentieel belang. Met de geïntegreerde lamellenafdekking verhoogt u de veiligheid voor uw kinderen en huisdieren. U wilt het beste, ook in comfort, energiebesparing, duurzaamheid en uitstraling. Door de volledige, perfect passende afdekking van uw zwembad creëert u in een handomdraai een geborgen ambiance. Een veilig gevoel. De lamellenafdekking is in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat deze moeiteloos aansluit op de stijl van uw huis en tuin. 

Onbezorgd genieten
Naast het schoonhouden van uw zwembad en de kostenbesparing op energie, zorgt een Aquadeck® voor iets dat onbetaalbaar is: veiligheid. Met een Aquadeck® kunt u heerlijk onbezorgd genieten van het buitenleven met het hele gezin. Pure klasse! Een Aquadeck® heeft namelijk een scala aan veiligheidsvoorzieningen op haar lamellensysteem toegepast. Zo vergroot een driekamercompartimentering het drijfvermogen van de lamellen. Daarbij biedt een afdekking u de keuze voor het mechanisch of elektrisch openen en sluiten van de lamellenafdekking. De montage van een grijpstang vlak onder de waterlijn, creëert nog meer veiligheid.
 
Met de anti-alg zwembadafdekking gaan we de strijd aan met algvorming
Door nieuwe toepassing van een innovatieve sleuventechniek in de antialg zwembadafdekking ontstaat verversing en doorstroming in de lamel, waardoor we onder invloed van de waterbehandeling algen afbreken en afvoeren. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in roterende beweging door de koppelkamer van de lamel. Het water tilt het vuil op en voert het af. Een slimme oplossing op basis van zelfreinigend vermogen.