Relax, geniet en ontspan!         


Wat is er heerlijker dan genieten van de bubbels om je heen en dit in aangename temperatuur. Niets relaxer dan lekker ontspannen in je eigen spa. Laat deze droom werkelijkheid worden en ontdek onze selectie spa's tegen de beste prijs/kwaliteit.

Meer en meer studies bewijzen dat een spa niet enkel relaxerend werkt, maar ook goed is voor je gezondheid. De verschillende jets zorgen voor heerlijke lichaamsmassage. De aangename watertemperatuur (+- 37°C) zorgt ervoor dat het lekker vertoeven is in je spa, het ganse jaar door. Wat is er heerlijker dan lekker relaxen in je spa terwijl het buiten wintert!
 
De spa’s van Fox Spa’s zijn ‘het neusje van de zalm’ en brengen de spa beleving naar een ongekend hoog niveau. Door iedere spa boordevol luxe gadgets te stoppen, behoren de spa’s van Fox Spa’s tot de meest luxe die er te vinden zijn!
 
Een greep uit de luxe snufjes van Fox Spa? Een uniek filtersysteem, HD foam (high density foam), touchscreen bediening, bluetooth met audiostreaming, Aquatec sound system, perfecte hydromassage met extra massagepomp, optimale isolatie, LED verlichting in de waterval, jets, fonteintjes en meer; Fox Spa’s heeft het allemaal. En al deze luxe zit standaard in ieder model.
 
Cover
Al onze Spa's zijn standaard voorzien van een cover. Deze zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat.
De cover is gevuld met hoogwaardig schuim en afgewerkt in sterk "Marine Grade Vinyl" , dit met het oog op maximaal warmtebehoud.
De afdekking sluit mooi aan op de omkasting zodat het een schild vormt tegen de koude temperaturen en bijgevolg het water lekker warm blijft. Bijkomende voordeel is dat de spa veel makkelijker proper blijft en de onderhoudskosten dalen. Ook het openen en sluiten van de cover is uiterst eenvoudig
 
Coverlifter
De hoge kwaliteitslifter, uit roestvrij staal is ideaal om uw rug te sparen bij het openen en sluiten van de cover en voorkomt ook schade aan de afdekking tijdens de handeling. Standaard is de coverlifter voorzien bij al onze modellen.
 
Trapje
Zeker geen overbodig luxe accessoire is het trapje. Om veilig in en uit uw spa te stappen, mooi afgewerkt in hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. Standaard bij al onze modellen.
 
Klik in het menu rechts om alle modellen te bekijken op onze webshop Zwemco.be!