De perfecte afwerking van uw zwembad 


In al onze totaalprojecten en zelfbouwprojecten werken we enkel met Alkorplan zwembadfolie als afdichting. Deze wordt steeds door onze diensten ter plaatse gelast zodat verschillende vormen en trappen perfect te bekleden zijn. De dikte (1,5mm) en bewapening zal ervoor zorgen dat deze liner een veel langere levensduur heeft dan traditionele zwembadliners (0,75mm). Vermits enig vakmanschap vereist is, worden de Alkorplan liners ook in onze zelfbouwpakketten steeds door ons geplaatst.

Uit de verschillende kleuren en motieven vindt je zeker het gepaste terug voor uw droomzwembad. Kiest u voor een effen kleur of eerder voor een bedrukte liner met motief, steeds zal het eindresultaat alle verwachtingen inlossen.

Er geldt een algemene garantie van 10 jaar op de liner, alsook op de afdichting. Uit ervaring weten we dat deze periode zonder problemen verdubbeld of verdriedubbeld kan worden wat betreft de levensduur.Uiteraard gaat de levensduur samen met de waterkwaliteit.

Erkend plaatser Alkorplan

Door de jarenlange ervaring behoort onze firma tot erkend plaatser van Alkorplan 2000/3000 zwembadfolie's. Zo kunnen we onze klanten uiterst tevreden stellen bij de bewondering van het eindresultaat.

Hebt u zelf een zwembad gebouwd en dient hierin nog een liner geplaatst te worden? Aarzel niet om ons te contacteren of een prijsaanvraag door te mailen. Wij verlenen ook nog steeds onze diensten aan andere zwembadbouwers voor de plaatsing van de liner.

Zwemvijver

De opkomst van zwemvijvers is enorm toegenomen in de laatste jaren. Wat betreft de afdichting hiervan, kan je ook steeds beroep doen op onze diensten. Ook hiervoor bestaan reeds verschillende mogelijkheden wat betreft de folie.

Prijsaanvraag

Wenst u een prijsaanvraag te doen? Stuur ons vandaag nog een mail om een prijsofferte te ontvangen.

Gelieve ons zoveel mogelijk informatie te bezorgen zoals afmetingen, woonplaats, eventueel foto ,...

wit